Samstag, 15. April 2017

Západné Sydney Wanderers zarábať ťažkom žrebovanie v ACL semifinále

Západná Sydney sedieť v krabici sedadla, aby konečné ázijské Ligy majstrov, drží FC Soul s bezgólovou remízou v prvej etape ich semifinálovom súboji v Južnej Kórei.

Wanderers zaznamenal v každom zápase svojej rodnej ACL kampani až do stredajšieho patom na Štadión svetového pohára Soul, kde sa hostitelia doľava do rue niekoľkokrát odmietol riskovať.

Western Sydney bude teraz hostiť vlaňajší ACL bežci sa na Parramatta Stadium v ​​druhom noha 1. októbra.Víťazstvo zaistí Wanderers pripojil Adelaide United len ako druhé A-League klubu, aby ACL finále.

Wanderers zobrazené všetky dôveru strany, ktor� � vyrazil ACL majstrov Guangzhou Evergrande minulý mesiac, dominujúci majetok v úvodných fázach pred päťnásobní k-League champions začala chopí zápasu.

Western Sydney chýbala palebná sila až pred bez Tomi Juric a Brendon Santalab spolu s úžitkovou Shannon Cole, ktorí boli všetky pozastavená, ale ich obrana doručená. Všetci traja sa vráti na spiatočnej ceste do štrnástich dní.

Labinot Halit viedol útok a vytvoril prvú šancu zápasu len sedem minút v, ktorý bol ľahko chytá FC Seoul brankár Yu Sang-Hun [Čoskoro bolo hostitelia Bet365-Podrobný popis na útoku Park Hee-Seong pokusom o úder, ktorý vychýlenej široká.

útočník Sergio Escudero zarábal na obrannej chyby od Nikolai Topor-Stanley a Brendan Hamill, aby sa poplatok za gól okamihoch neskôr. Našťastie pre Wanderers Hamill dohonil Španiela odkloniť svoju ranu široký.Pútnici fúzatý Brazilian Vitor Saba, ta kže jeho počiatočnej debut, potom mal Soul brankára šifrovacieho s nebezpečnou plátkom, ktorý ale mieri.

FC Seoul vyzeralo prelomiť patovú situáciu tesne pred polčasom, kedy Park Hee-Seong udrel ale Wanderers brankár Ante Covic zachránil úsilie.

tréner Seoul Choi Yong-Soo robil jeho útoku v úmysle po prestávke jasné, čím o nebezpečnom kolumbijskej Mauricio Molina a osvetlenie rýchle brazílskej Everton Santos. Obaja ohrozený.Molina testovaný Covic sa 20 minút zostávajúce, začína na dobre umiestnené prihral Cha Du-Ri a kolumbijskej čerpal ďalšie uložiť od gloveman len niekoľko minút neskôr.

Saba ukázal svoje schopnosti na pretrepávanie tri markery v umierajúci etapy a pokúsiť sa o úder, ktorý plával nad brvno.


Halit mohla strelil rozhodujúci preč gól v posledných minútac h, ako sa na veľkom lopte na zadnej tyč, ale Chýba-trafil.Soul bude mať posledný trhliny pred záverečným hvizdom sa Covic rozptyľujúce štrajk Santos udržať výsledok 0-0.

Wanderers skipper Topor-Stanley chválili jeho strane a on hodnotili ich šance na rezerváciu miesto v finálny keď hostiť FC Soul za dva týždne.

"bola to veľmi ťažká skúška pre nás," povedal. "Ale čistý list ďaleko od domova, vezmem si, že každý deň. Len som hrdý chlapcov, ich pracovný výkon bol fenomenálny.

"Myslím, že to bude úplne iná loptová hra na Parramatta Stadium. Tieto kluby v ázijských nie sú zvyknutí cestovať 10 hodín do Austrálie. Tak pred našimi domácimi fanúšikmi, budeme mať veľkú dôveru do hry. "

Bet365-Recenzia stávkovej kancelárie

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen