Donnerstag, 13. April 2017

Bude Amir Khan dostať jeho veľký boj s Manny Pacquiao - a bude ho vyhrať?

S Mayweather dôchodku, Khan sa presunula z Money Manny Pacquiao, jeho one-time stablemate aj sparring partnera. Potom, čo utrpel jednotvárnější než all-peklo porážku Mayweather, Pacquiao sa zdá pripravení hovoriť o návrate do ringu, a Khan je silným kandidátom na jeho súper. Khanová poradca Al Haymon, ktoré by normálne vypnúť prípadný boj s Pacquiao je promótor, Bob Arum. Ale Khan budí dojem, že by nielen predať svoju dušu Satanovi na veľký boj, ale tí z jeho blízkych priateľov, príbuzných a blízkych akýchkoľvek domácich maznáčikov. Haymon mohla byť tlačil hneď vypadnúť z cesty pre tento jeden. Chán mohol skutočne dostať to, čo on zúfalo túžil - veľký b oj.Jeho problém bude, čo sa stane ďalej.

Khan vyzerá ako skvelý bojovník. Jeho ručná rýchlosť je tam s najrýchlejšími remízami v športe. Má dobrú silu. Hodí každý úder dobre a je to laserový lúč - presný. Je držiteľom olympijskej striebornej medaily a on bol vychovaný skoro v jeho kariére ako budúci kráľ libry za libru. Všetko zostáva.

Okrem toho, nie je veľký bojovník. Je veľmi dobrý a získal víťazstvo nad Marcos Maidanou, Devonom Alexanderom, Zab Judou, Chrisom Algieri a Paulie Malignaggi. To sú všetky kvalitné víťazstvá nad pevnou opozíciou. Ale keď hovoríme o Cháne, musíme prediskutovať to očividné: bradu. Breidis Prescott ho vyhodil pred niekoľkými rokmi, keď sa Khan stále považoval za vyhliadku.Zrovna začal triasť "Chinn" label, keď on bežal do Danny Garcia monštier ľavým hákom v roku 2012

To bolo Khanová otázka :. Utečie do veľa úderov. On je tak odhodlaný k činu, ž e sa často zabúda, že chlapci bojuje sú všeobecne veľmi radi, že ho udrel znovu. To je len menší problém pri rokovaní s non-punchers ako je Malignaggi alebo Algieri. Dokáže prehltnúť pár záberov a ísť cez ne. Ale Pacquiao? Dokáže pop, aj keď to zďaleka ničivého hurikánu býval.

Khan verí, že jeho schopnosti sú na rovnakej úrovni s tými Pacquiao a Mayweather. Ale Mayweather nikdy nešiel spať niekoľkokrát v kruhu a Pacquiao nebránil s Algieri.V skutočnosti, on porazil žijúci hovno z neho. Štýly, aby bojov, ale je ťažké ignorovať skutočnosť, že Algieri dal Khan celkom tuhý boj, keď sa stretli v máji. Khan potom správal, akoby ho práve porazil Tommy Hearns.

Možno, že to je ten správny čas pre Khan. Pacquiao bude 37 na konci roka, a to nemusí byť tak výrazné, keď sa vráti, a to najmä potom, čo šiel cez rameno chirurgie a rehabilitácie. A rehabilitáciu, myslím slanú vodu.

Ale Pacquiao nie je len ďalší slušný súper. Je to all-time-veľký, ktorý je schopný robiť veľmi dobrí bojovníci vyzerajú hrozné, a to aj vo svojom pokročilom veku. Je ťažké si predstaviť Khan bezhlavo lietať do jedného z priamych ľavou rukou Pacquiao alebo pravých hákov a vyjde na tlačidlo OK.A hoci bol za obrannú výchovu hodvábne hladko znejúceho Virgila Huntera na niekoľko bojov, nemôže Khan pomôcť; On je útočník. Dobrou správou pre boxerských fanúšikov je, že Pacquiao je taky, takže boj môže byť absolútne skľúčený, aspoň na chvíľu. Ale keď sa Khan dostane Unibet-Bonus čaká na Vás chytený (a on bude absolútne chytený), čo sa stane Ďalšie? Opäť platí, že Pacquiao už nie je bláznivý baran s päsťami, ale ako Algieri dokáže potvrdiť, tak ani nehádne bavlnené gule. Khan sa zle chce bojovať proti Pacquiaovi a chcel pred ním bojovať proti Mayweatherovi, pretože chce Bojova� � najlepšie. Ale v tomto prípade je to príliš jednoduché - každý chce bojovať najlepšie a dokázať sa proti elitnej.Ale Chán je iný. Khan sa naháňajú vykúpenie. Strata Prescott ho prenasledovali po celé roky, a Garcia knockout tomu nebolo inak. Tieto straty nezmizne keď porazí Pacquiao ale budú žihadlo sakra veľa menej.

Pacquiao tím mohol ísť iným smerom a vybrať si niekoho, ako Lucas Matthysse alebo dokonca Terence Crawford. Ale ja si nemyslím, že áno.


Myslím, že Freddie Roach, Pacquiao tréner, má rád myšlienku získať svojho bývalého žiaka v ringu. A Arum, vedúci Top Rank, je pravdepodobne šúchal si ruky pri pomyslení, že prináša veľa hlučných britských fanúšikov cez rybník do Las Vegas.

A potom uvidíme, čo Khan má.Verí, že je jedným z najlepších bojovníkov na svete a možno, že dostane ďalšiu šancu to dokázať. Alebo možno, že skončíte na obchodné konci zlý bitie. Či tak alebo onak, požiadal o neho.

Unibet-Zobraziť viac

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen