Donnerstag, 20. Juli 2017

Ruku tí nepodajú, obišiel Wenger soka. A Mourinho hodil medailu fanúšikom

Arsenal v zápase o anglický Superpohár vyhral 1: 0, čo pre Wengera bolo prvé víťazstvo nad Mourinhom v kariére (zo štrnástich vzájomných zápasov).

Hráči víťazného tímu prevzali v kráľovskej lóži slávneho štadióne vo Wembley trofej a po schodíkoch zostupovali krepčiť na hraciu plochu.

Dole čakal tréner porazeného mužstva Mourinho, aby jednému po druhom zablahoželal. Najskôr si tresol so záložníkom Mesut Özil, potom s náhradníkom Alexom Iwobim a ďalšími. Po chvíľke prišiel bet365 mobil bet365 bonus na rad aj český brankár Petr Čech, s ktorým sa objal, pretože ho ešte nedávno trénoval v Chelsea.

Na konci radu ši el tréner Wenger, ktorý využil momentu, kedy bol Mourinho zrovna chrbtom, a svojho trénerského rivala nápadne obišiel.Čo neuniklo pozornosti televíznych kamier a fotografov.

"Po skončení zápasu som robil, čo sa od trénera porazeného tímu očakáva. Počkal som na víťaza v mieste, kde ma mohol minúť len ten, kto ma minúť chcel. Každý z hráčov Arsenalu išiel ku mne, pretože som tam jednoducho stál. Ale či ku mne niekto neprišiel, tak to podľa mňa nie je žiadny veľký príbeh, "vysvetľoval Mourinho.

bet 365

Trochu vyhýbavo odpovedal Wenger:" Dnes som podal ruku mnohým ľuďom. Nevidím v tom žiadnu senzáciu. "

Nie, naozaj nejde o senzáciu. Veď obaja tréneri majú chladný vzťah už dlho. Keby išlo o niekoho iného, ​​(ne) podanie ruky by takú pozornosť nepútalo.

Obaja tréneri sa nemusí už od prvého Mourinhova pôsobenia v Chelsea v roku 2 004.Keď sa v lete 2013 do Anglicka vrátil, nazval Wengera špecialistom na zlyhanie. Bola to narážka na to, že Arsenal od roku 2005 nič nevyhral (paradoxne hneď v ďalších dvoch ročníkoch ovládol Anglický pohár).

Zatiaľ najväčšia škandál ztropili vlani v októbri počas vzájomného zápasu anglickej ligy (2: 0 pre Chelsea ). Počas prvého polčasu sa strkali hneď pri postrannej čiary, až im musel dôrazne dohovárať rozhodca.

Čo sa presne stalo? Wenger vykročil zo svojej zóny smerom k Mourinhovi, ktorý dal ruky pred seba, ako sa snažil svojho soka zastaviť.Ale Wenger bet365 stavky do trénera Chelsea strčil, čím odštartoval slovné prestrelku.

"Opustil som svoje územie, pretože som chcel vidieť, čo sa stalo so Sánchezom, ktorý tam ležal zranený. Išiel som z miesta A do miesta B a v tej chvíli niekto stál proti mne a trochu ma zatlačil, "l� �čil Wenger.

Mourinho ponúkol iné vysvetlenie:" Každý máme svoje územie, ale on prišiel do môjho. Ak by chcel dať pokyn hráčom, prečo nie. Ale on vyvíjal tlak na rozhodcu, aby Cahilla vylúčil, čo nie je fér. Myslím si, že to nebol obraz Arsene Wengera, ktorý si zakladá na fair play. Povedal som mu: Odíď a už sa, prosím, nevracaj.


"

Rivalita medzi oboma trénermi bude pokračovať aj v nadchádzajúcom ročníku, ktorý štartuje už tento víkend.Tým skôr, že Arsenal bude jedným z hlavných súperov Chelsea v boji o titul.

bet365

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen