Freitag, 14. April 2017

Missouri tréner Gary Pinkel odstúpiť po diagnóze rakoviny

Pinkel, 63, bol diagnostikovaný s formou rakoviny krvi v máji a ošetrené pomocou pružiny, ale nikdy robil jeho choroba verejnosť dozvedela až na univerzite oznámil svoju rezignáciu v piatok. Missouri bude hrať BYU v Kansas City v sobotu v noci v hre, ktorá už sa na obrovský význam vzhľadom bojkot svojich hráčov, ktorá pomohla prinútil k rezignácii University prezident Tim Wolfe.

Hráči oznámili svoj bojkot na Twitteri v sobotu v noci, hovorí, že by sa cvičiť alebo hrať až študentom Jonathan Butler skončila týždenné hladovku. Butler bol náročný, že Wolfe odstúpiť kvôli nedostatku pôsobenia na rade rasových incidentov na akademickej pôde.Na druhý deň, Pink el tweeted fotografiu takmer celý tím a trénujúcich personál spájajúcej ruky a povedal, že celý program podporil bojkot. Wolfe odstúpil v pondelok a campus kancelár R Bowen Loftin bol nahradený neskôr v týždni.

Pinkel stala polarizačné postava v Missouri tento týždeň. Mnoho absolventov kritizovali ho za podporu svojich hráčov s tým, že hodil do areálu do chaosu.On bol neskôr zaznamenaný demonštrantov po tom, čo povedal športové rozhlasové stanici Kansas City, že by nemal obsahovať odkaz na ich protest v jeho tweet. Pinkel povedal, že už sa rozhodol odísť na 27. október v deň, keď som podstúpil PET vyšetrenie. "Rozhodol som sa, že sa chcem sústrediť na to, aby som sa tešil z mojich zostávajúcich rokov s rodinou a priateľmi, a tiež som mal vhodný čas bojovať s touto chorobou a venovať maximálnu pozornosť Na to, povedal vo vyhlásení.

"Chcem objasniť, že sa mi nedarí a že ide o zvládnuteľnú choro bu, ale ktorá nezmizne," dodal. >

Pinkel je 117-71 za 15 rokov v Missouri, program, ktorý oživil a je 19. miesto na celosvetovom kole víťazstva na vysokej škole s 190 výhiermi.Missouri vyhral SEC východ Zatiaľ posledné dva roky sa snažil do 4-5 rekord v tomto roku.

Ale teraz je najznámejší pre jeho sociálnu stánkoch v uplynulých rokoch. Okrem zálohovanie bojkot svojich afrických amerických hráčov, on tiež podporoval obranný koniec Michael Sam, keď Sam povedala tím, že je gay pred začiatkom sezóny 2013.


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen