Sonntag, 23. Juli 2017

Voráček začal prípravu dvoma asistenciami, Frolík sa raz trafil

Obranca Marek Židlický debutoval za Islanders v domácom stretnutí s Philadelphiou a prihrávkou prispel k výhre 3: 2.

Dvadsaťsedemročný Frolík, ktorý po dvoch rokoch vo Winnipegu na začiatku júla podpísal s Flames ako nechránený voľný hráč päťročnú zmluvu na 21,5 milióna dolárov, otvoril skóre v 27. minúte v presilovej hre. Za 48 sekúnd ale vyrovnal Mark Letestu a v závere rozhodli Benoit Pouliot a Justin Schultz. Frolík, víťaz Stanleyho pohára z roku 2013 s Chicagom, bol vyhlásený prvý hviezdou zápasu.

Voráček, piaty najproduktívnejší hráč minulého ročníka NHL, najskôr v šiestej minúte prihral v presilovke na úvodný gól Michaelovi Raffle a v 44. minúte za stavu 3: 3 asistoval aj u víťazného gólu Michaela Del Zotta .Za Flyers odchytal celý zápas v Allentown Michal Neuvirth.

Židlický, ktorý ako nechránený voľný hráč podpísal s Islanders v piatok ročnú zmluvu na 1,5 milióna dolárov, si v druhej časti tíme vyskúšal na úvod ľad Barclays Center v Brooklynu. Tam budú Ostrovania hrať svoje zápasy po sťahovaní z Nassau Coliseu z Long Islandu. Tridsaťosemročný zadák v 24. minúte v presilovke asistoval pri bránke Andersa Leeho na 2: 0.

Židlický hneď potvrdil slová trénera Jacka Capuano po podpise zmluvy, že by mal byť dôležitou posilou pre presilovej hry. Majster sveta z Viedne z roku 2005 si tiež vybral Islanders pre vysoké ambície. "Mám šancu možno posledný rok na boj o Stanley Cup. Viem, že je tu veľmi dobrý a talentovaný tím, ktorý má šancu vyhrať.Hrá navyše ofenzívne, čo mám tiež rád, "vyhlásil Židlický.

Jednu asistenciu zaznamenal pri porážke Ottawy s Torontom 3: 4 v predĺžení útočník Mil an Michálek. V bránke Los Angeles odchytal druhú polovicu duelu v Bakersfielde proti Arizone Patrik Bartošák, ktorý za stavu 2: 0 nahradil Jeana-Francoisa Berubeho a pri výhre 5: 1 inkasoval z 13 striel jediný gól.

Obranca Roman Polák sa v domácom stretnutí Toronta s Ottawou (4: 1) pobil v 50. minúte s Daveom Dziurzynským, keď sa rozhodol pomstiť spoluhráča Connora Browna. Inkasoval za to celkom 17 trestných minút.

Debut v drese Edmontonu má za sebou jednička tohtoročného draftu Connor McDavid. Osemnásťročný Kanaďan si pri domácom víťazstve Oilers nad Calgary 4: 2 pripísal dve asistencie.Predviedla sa aj dvojka tohtoročného výberu nováčikov Američan Jack Eichel v drese Buffala. Na ľade Minnesoty pri víťazstve 3: 2 vedľa prihrávky strelil v 46. minúte vo vlastnom oslabení aj rozhodujúci gól.


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen